Josina van Amsterdam

 

Kunst is mijn passie. Al van jongs af aan leg ik de wereld om mij heen vast in tekeningen en schilderijen. Schilderlessen ontving ik o.a. van Henri Bol, Leo Musch en Theo Slegers. Een opleiding ‘Kunstzinnige therapie’ gaf veel verdieping en gaf mij de mogelijkheid les te geven in schilderen, boetseren en dans.
Sinds 1989 ben ik ook bezig met beeldhouwen in steen en volgde daarvoor o.a. een opleiding op de Academie in Arendonk. Ik ontwikkelde mijn technieken verder tijdens allerlei workshops en cursussen in binnen- en buitenland.
Ik word geïnspireerd door dans, beweging en muziek. Ook de natuur en verre reizen zijn een grote bron van inspiratie. Symboliek en mythologie zijn een vaak terugkerend thema in mijn werk. Mijn werken ontstaan meestal intuïtief en zijn vaak abstract met soms herkenbare figuren.

 
www.josinavanamsterdam.nl
facebook.com/josinavanamsterdam

 

 

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Josina van Amsterdam. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019