Judith Tesser 

Telkens is het weer een uitdaging om hetgeen je raakt om te zetten in beelden. Dat ene moment te pakken waarbij het licht zo mooi valt dat je het vast wil houden. De rust en stilte die je ziet op vakantie in Ierland. De sfeer die je voelt als het zonlicht door een bladerdak gefilterd het Franse dorpsleven verlevendigt. Het moment suprême wanneer de sporter een topprestatie neerzet. De houding van twee mensen die ongedwongen met elkaar aan het praten zijn of juist in een felle discussie zijn gewikkeld. De tot mijn verbeelding sprekende tekst van een lied…
Een foto? Ja ook. Maar nog liever pak ik mijn schetsboek en poog ik met een paar lijnen vast te leggen wat mijn oog ziet. Niet alles werk ik uit. Maar de herinnering blijft.
Ik ben voortdurend op zoek naar vernieuwing. Dat past bij mij. In mijn dagelijks leven ben ik met innovatie bezig. De ene keer is het materiaal mijn vertrekpunt, de andere keer een thema, een nieuwe techniek, of een andere invalshoek.

judith.tesser@gmail.com

 

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Judith Tesser. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019