Loes Beks

 

Loes Beks-Werner (Loe-Sei)

 Ik ben in 1947 geboren in Eindhoven, waar ik nu nog steeds woon.

Rond 1999 ben ik begonnen met schilderen. In die tijd heb ik HAVO en VWO schilderen en kunstgeschiedenis gedaan en heb ik een kaderopleiding gevolgd bij de stichting voor ontwikkeling van beeldende creativiteit (VOBK). Hierdoor ben ik bevoegd om les te geven. Daarnaast heb ik masterclasses gevolgd bij Frans Manders, Jos Leurs en Gerard van de Weerd. In de loop der jaren heb ik veel workshops en cursussen gegeven. Ik heb veel geëxposeerd en op diverse kunstmarkten door heel het land gestaan, en daardoor een naam opgebouwd.

Mijn manier van schilderen is impressionistisch met een vleugje abstractie. Een abstracte schilder zal ik niet worden. Mijn schilderijen worden als toegankelijk ervaren. Het liefst werk ik op grote doeken met acrylverf in een moderne kleurrijke stijl. Ik schilder graag mensen in hun omgeving, bloemen, landschappen, stillevens en dansende personen.

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Loes Beks. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019