Henny Houtzager

 

Na een paar jaar tekenlessen (model) gevolgd te hebben bij Frank  Malcorps, heb ik de schilderopleiding aan de kunstacademie van Neerpelt (België) voltooid met specialisatie portret.

 Ik kies onderwerpen die mij persoonlijk boeien. Tijdens mijn reizen naar Burkina Faso en India heb ik verschillende mensen ontmoet, die ik na hun toestemming  gefotografeerd heb en later met olieverf op het doek heb gezet.

Ik werd ook vaak getroffen door de schoonheid van de natuur, wat resulteerde in de Boulders van Australië. 

Bezig zijn met schilderen is voor mij een hobby, vaak niet tevreden zijn en kijken of het beter kan. Blij zijn als het resultaat me bevalt. Het is vooral een zoektocht.

Momenteel volg ik een opleiding bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven, waar diverse kunstuitingen waaronder tekenen, grafische technieken en schilderen worden beoefend.

 

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Henny Houtzager. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019