Lies Kempers

 

In 2009 ben ik gestopt met lesgeven, in kunst en ambachtelijke vakken, op een middelbare school en ben mij verder gaan ontwikkelen in wat voordien, als er tijd voor was, altijd als hobby werd uitgevoerd.

Zowel het tekenen en schilderen als het beeldhouwen heeft mijn grote belangstelling en zo heb ik daarin een eigen stijl ontwikkeld. Tot 2016 volgde ik lessen bij verschillende kunstopleidingen, privé en bij het CAN in Nuenen.  Door in een groep te werken voel je steeds weer de inspiratie.

Ik heb mij een aantal jaren toegelegd op model- en portrettekenen. Daarnaast schilder ik graag vakantiefoto’s, waarin de andere cultuur tot uiting komt. Figuratief met ook uitwerking in abstractie.

Olieverf is mijn favoriete materiaal en dan op doek of bord. Andere materialen zijn voor mij een uitdaging en zal ik ook regelmatig gebruiken.

Het beeldhouwen staat op een laag pitje, al zijn de twee verschillende technieken zeker elkaars inspiratiebron.

 

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Lies Kempers. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019