Nell Vrancken 

Tot wat “creativiteit” heet, heb ik me bewust of onbewust altijd aangetrokken gevoeld. Maar ik wist lange tijd niet, hoe ik daaraan vorm en inhoud kon geven. Mijn arbeidzame leven heb ik grotendeels doorgebracht in het modevak, jarenlang als lerares naaldvakken. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een manier om aan mijn drang naar creatieve uitingen verder gestalte te geven.
Dat werd eerst het maken en (be)schilderen van keramiek, daarna ben ik voorzichtig begonnen met het schilderen van diverse objecten op doek en papier. En al schilderend werd hiermee aan mijn zoektocht naar vorm en kleur voldaan. Een specifieke stijl heb ik daarbij evenwel nog niet gevonden.
Met lessen bij gerenommeerde leraren neemt mijn plezier in het schilderen almaar toe.
Ook het samen schilderen met collega’s is elke keer opnieuw een leerzame happening. Alles wat ik zie en ervaar zuig ik op en dat zet ik dan om in kleur en vorm.
Inmiddels heb ik ook op een aantal exposities mijn werken kunnen presenteren.

 

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Nell Vrancken. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019