Ton Sommen

 

Ton Sommen en zijn Manisch realisme.

Als Ton in 2005 met zijn expositie Manisch Realisme in het Gaslab/TU-Eindhoven zijn reseach-carrière  afsluit, gaat hij zich volledig op zijn schilderen richten. Zijn typisch eigen stijl, zijn Manisch Realisme komt in een stroomversnelling.
Krachtige trefzekere kleurrijke werken die de toeschuower overvallen, verbazen en ontroeren: een spetterende saxsolo, wild aanstormende paarden op een doek van ruim 4 vierkante meter, maar met diezelfde kracht ook een lief kinderportretje, nauwelijks groter dan een A4-tje.
Het resultaat van een lang geleden doorlopen opleiding aan de Academie voor Industriele Vormgeving gaat  zijn vruchten afwerpen.
Met in het afgelopen jaar een vakjuryprijs en een publieksprijs op de PaasArt in Nuenen laat Ton zien dat we nog veel van hem kunnen verwachten.

 

 

Blok met primaire gele kleur Werken

Hieronder ziet u een aantal werken van Ton Sommen. Door te klikken op de een van de kunstwerken wordt deze groot getoond. U ziet dan meer informatie zoals de naam van het kunstwerk, gebruikte materialen en afmetingen. Met de pijltjes links en rechts kunt u alle kunstwerken uitgebreid bekijken. 

Atelier Nuenen

Vrouwkensakker 17, 5673 PE Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2019