Evenementen

Regelmatig wordt Atelier Nuenen uitgenodigd een bijdrage te leveren aan een Nuenens evenement. De ene keer is dat een veiling van schilderijen voor een goed doel. Dan weer een jubileumviering.

Als zo’n uitnodiging op onze mogelijkheden aansluit, werken we dit uit in de vorm van een project. Onze bijdrage is altijd gebaseerd op betrokkenheid en creativiteit.

Geel Blok  Opening nieuw atelier

Op 21 september 2018 werd ons nieuwe atelier aan de Vrouwkensakker 17 in Nuenen feestelijk geopend.

Geel Blok  PAAS-ART 2018

De kunstenaars van Atelier Nuenen hebben op 1e en 2e Paasdag 2018, hun atelierdeuren aan de Berkenbos 8 in Nuenen, weer opengezet.  We hebben ca. 1500 liefhebbers van de schilderkunst op onze open Atelierdagen mogen begroeten. Het was een groot succes!

Geel Blok  ART ON THE MOVE

Op 30 september, 1, 7 en 8 oktober 2017 organiseerden  wij een grootse expositie in de voormalige Peugeot autoshowroom in Gerwen. De expositie was ruim van opzet.

Hierbij werd gebruik gemaakt  van diverse voorwerpen die nog dienst hadden gedaan in de garage. Het was een mooie, ruime expositie en was een groot succes!

 

Geel Blok Expositie van Goghkerkje

Op donderdag 30 maart 2017 hebben wij als Atelier Nuenen een kleine expositie mogen inrichten van werken van het van Goghkerkje. 30 maart is de geboortedag van van Gogh. Er kwamen bussen met bobo’s en toeristen naar Nuenen om o.a. dit kerkje te bezichtigen.

Tevens was ons gevraagd of we ook rondom het kerkje wilden gaan schilderen. Het was een uitgelezen dag om buiten te schilderen. Het was zonnig weer en 22 graden Celsius. Het werd een prachtige dag met veel toeristen van allerlei nationaliteiten.

Joke Seetsen

 

Ik vind het heerlijk om te schilderen. Ik schilder sinds 2002. Heb bij Mia Koeneman aquarel-lessen gevolgd. Daarna heb ik in Arendonk 7 jaar tekenen gedaan met goed resultaat. Verder werk ik graag met gemengde technieken en vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Inspiratie vind ik meestal in de natuur.

Atelier Nuenen

Goudvinkhof 12a, 5672 EM Nuenen
Mail: Info@ateliernuenen.nl 
Disclaimer & Privacy

Atelier Nuenen © 2023